Електронни книги от ИК Омофор



Православни издания вече могат да бъдат сваляни и от сайта на Мтел

Вече близо два месеца е активна новата услуга на портала Православие.БГ – "Е-книги", даваща възможност на посетителите на сайта да свалят книги и списания, издадени от Издателска къща "Омофор" в електронен формат, предназначен за четене на мобилни устройства (електронни четци, мобилни телефони и таблети), както и от екрана на компютъра си.

 

В специализирания сайт ebooks.pravoslavie.bg вече започна качването на изданията на Омофор (книги, списанията "Мирна" и "Свет"), които могат да бъдат сваляни срещу SMS на минимална стойност. Потребителите могат да заплащат електронните книги и чрез международната система за онлайн разплащания Paypal, както и чрез българската ePay (и двете системи поддържат разплащания с кредитни и дебитни карти).

От няколко дни изданията на Омофор могат да бъдат сваляни и от сайта на мобилния оператор Мтел (за абонатите на оператора). Новата услуга дава възможност за сваляне на книгите и списанията в електронен формат, като потребителите ще заплащат стойността на закупените е-книги чрез месечната си сметка от Мтел.

Указания как да свалите електронна книга от нашия сайт вижте от това видео >>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...