Среща за обмяна на опит между учители по Религия организира Софийска митрополия



С благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Даниил Софийската света митрополия организира среща за обмяна на опит и добри практики между учители по Религия.

На срещата ще бъдат представени презентации от преподаватели с педагогически опит в преподаване на предмета Религия – Православие. Целта е да бъдат споделени умения и да се обсъдят различни трудности, срещани в процеса на работа, както и да се опознаят самите преподаватели, и да се изгради общност на доверие и взаимна подкрепа между тях.

Срещата ще се проведе на 12 октомври 2024 г. (събота) от 10:00 ч. в зала „Екзарх Стефан“ в сградата на Софийската света митрополия.

Източник: Софийска света митрополия

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...